KWIATY I INNE DEKORACJE
ŻELKI I CUKIER
MATERIAŁ: żelki i cukier
ZASTOSOWANIE: kwiaty i inne dekoracje
OPIS: ręcznie dekorowane żelki i produkty z cukru
GŁÓWNE SKŁADNIKI: jadalne żelki, cukier i skrobia kukurydziana
WARUNKI PRZECHOWYWANIA: należy przechowywać w chłodnych i suchych miejscach
JADALNE: tak
PORADY I OSTRZEŻENIA Wszystkie produkty mają podstawę z cukru. W ten sposób odizolowane są od powierzchni stycznej.
ŻELKI I CUKIER
|
NA BITEJ ŚMIETANIE
|
KREMIE
|
|
TEMP.OTOCZENIA +20/ + |
6 GODZ.
|
6 GODZ.
|
MAX. CZAS
|
LADA +4/+ |
12 GODZ.
|
12 GODZ.
|
|
CHŁODZACA SZAFA WYSTAWOWA -16/- |
12 GODZ.
|
12 GODZ.
|
|
GŁĘBOKIE MROZENIE
|
24 GODZ.
|
24 GODZ.
|
|
MROŻENIE SZOKOWE
|
24 GODZ.
|
24 GODZ.
|
|
|
ŻELATYNIE
|
CZEKOLADZIE
|
|
TEMP.OTOCZENIA +20/ + |
6 GODZ.
|
BEZ OGRANICZEŃ CZASOWYCH
|
MAX. CZAS
|
LADA +4/+ |
12 GODZ.
|
BEZ OGRANICZEŃ CZASOWYCH
|
|
CHŁODZACA SZAFA WYSTAWOWA -16/- |
18 GODZ.
|
24 GODZ.
|
|
GŁĘBOKIE MROZENIE
|
24 GODZ.
|
24 GODZ.
|
|
MROŻENIE SZOKOWE
|
24 GODZ.
|
-
|
|
|
SEMIFREDDO
|
|
TEMP.OTOCZENIA +20/ + |
6 GODZ.
|
MAX. CZAS
|
LADA +4/+ |
8 GODZ.
|
|
CHŁODZACA SZAFA WYSTAWOWA -16/- |
12 GODZ.
|
|
GŁĘBOKIE MROZENIE
|
24 GODZ.
|
|
MROŻENIE SZOKOWE
|
48 GODZ.
|
|