KURS DEKOROWANIA TORTÓW MODECOR

03.11.2014



Co: ekskluzywny kurs dekoracji tortów w stylu angielskim z użyciem masy

cukrowej, barwników spożywczych i piętrowych tortów

Z kim: Anna Daraż – Ambasador firmy Modecor

Kto: Profesjonalni cukiernicy, którzy chcą rozwinąć swoje umiejętności.

Gdzie: W siedzibie firmy Global Sp. z o.o. - Łódź ul. Długosza 55



Czas trwania 6h

9.00 - 13.00 / 14.00 – 16.00

W przerwie zapraszamy na lunch

W cenę kursu wliczone są materiały i surowce

Certyfikat uczestnictwa



Program kursu:

Wprowadzenie do masy cukrowej

Techniki pokrywania masą cukrową

Użycie barwników spożywczych z lukrem

królewskim i masą cukrową

Tworzenie piętrowych tortów

Dekoracja tortów weselnych i okazjonalnych

Dekoracje z masy cukrowej

Dekoracje z lukru królewskiego

Koronki cukrowe - Sweet lace Express


Dla uczestników kursu w dniu szkolenia wszystkie produkty

ze sklepu fabrykaCUKIERNIKA tańsze o 5% oraz konkurs z nagrodami



Cena kursu 620 zł brutto.

Osoby zdecydowane proszone są o wpłatę

do 20 października 2014r.

na numer konta bankowego, tytułem – zapłata za kurs ( data i nazwa kursu)

PKO SA 40 1240 3422 1111 0010 1313 9992

oraz o kontakt pod numerem telefonu 42 612 15 85

Ponieważ jest bardzo duże zainteresowanie kursem, decyduje data wpłaty na konto. 



W cenę kursu wliczone są materiały i produkty o wartości około 500 zł netto, które po kursie uczestnicy zabierają ze sobą.

  • 24102 - barwnik w proszku biały 5g

  • 24127 – pasta do koronek 4 minuty 200g

  • 24146 – lukier królewski biały 150g

  • 24751B – barwnik w żelu różowy 20g

  • 25410 – masa cukrowa biała 1kg

  • 30256 – wykrojniki z tłoczkiem kwiatki

  • 30817 – forma do modelowania na masie w kształcie szachownicy

  • 30831 – tylka cukiernicza

  • 30846 – forma do wzorów na czekoladzie

  • 30848 – pędzelki

  • 31201 – forma do koronek Londra 4 minuty

  • 31209 – szpatuła do nakładania pasty do koronek 4 minuty

  • 30397 – zestaw narzędzi do modelowania

  • 30453 – podkład styropianowy

  • 30802 oraz 30806 – pudełko na tort piętrowy

  • 30811 – narzędzie do modelowania

  • 30816 – pędzelek ze zbiornikiem

  • 30263 – packa do wygładzania masy na torcie

  • 30266 – worki jednorazowe do szprycowania

  • 30335 – mata silikonowa do wałkowania masy

  • 30346 – podkład pod tort

  • 30369 – patera uchylna





SERDECZNIE ZAPRASZAMY

GLOBAL SP. Z O.O. oraz MODECOR



 

  • Modecor
  • Schneider
  • Braun
  • Rose Decor
  • Master Martini
  • Wilton
  • Prospona
  • Fackelmann
  • Food Colours
  • Tescoma
  • Dekorpol
  • Alfatec
  • Bakels
  • P&J
  • CMP Paris
  • Mason Cash
  • Dekoback
  • Miniowe Formy 3D
  • Szablony Kulinarne
  • Scrap Cooking
  • Ibili
W tej chwili brak produktu
Ładowanie...

Ważne: strona wykorzystuje pliki cookies. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies, oznacza że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszejPolityka cookies

Zamknij
Instagram
Facebook