KURS DEKOROWANIA TORTÓW
PRZY UŻYCIU FORM STRUKTURALNYCH MODECOR
28.01.2015 środa
Kurs skierowany jest do cukierników oraz amatorów
,
którzy chcą rozwinąć swoje umiejętności pracy z formami
strukturalnymi.
Kurs odbędzie się w siedzibie firmy Global Sp. z o.o.
Łódź, ul. Długosza 55
Poprowadzi go Wiesław Kucia, technolog firmy
Modecor.
Czas trwania 6h + 1h przerwy
9.00 - 12.00 / 13.00 – 16.00
W przerwie zapraszamy na lunch
Cena kursu
552,85 zł netto
680,00 zł brutto
W cenę kursu wliczone są:
Materiały i produkty o wartości około 550 zł brutto, które po ukończeniu kursu uczestnicy zabierają ze sobą:
1. Forma strukturalna kółka 1szt - 30705
2. Forma strukturalna kamienie 1szt – 30842
3. Masa cukrowa do form strukturalnych 0,5kg – 24743
4. Izomalt 250g – 24144
5. Barwnik w żelu szaroniebieski 1szt - 24163
6. Makiety styropianowe:
30450 x 2szt (10cm)
30452 x 2szt (20cm)
30454 x 2szt (30cm)
7. Wałek silikonowy 50cm 1szt – 30370
8. Packa do wygładzania masy 1szt – 30263
9. Szpikulec do modelowania 1szt – 30866
10. Pędzelek ze zbiorniczkiem 1szt – 30816
11. Podkład srebrny 30cm 1szt – 30347
12. Zestaw narzędzi do modelowania 5szt - 30851
13. Masa fondant do pokrywania atrap 2x1kg – 25428
14. Fartuch ochronny 1szt
Certyfikat ukończenia kursu
Dla uczestników w dniu szkolenia wszystkie produkty
ze sklepu fabrykaCUKIERNIKA tańsze o 5%.
Program kursu
Techniki pokrywania tortu masą cukrową
Barwienie masy cukrowej
Tworzenie 3 piętrowej makiety tortu
Tworzenie i barwienie dekoracji z izomaltu
Dekorowanie tortu przy użyciu form silikonowych strukturalnych, masy fondant oraz izomaltu
Osoby zdecydowane proszone są o kontakt
pod numerem telefonu 606-569-029
oraz o wpłatę na numer konta bankowego:
PKO SA 40 1240 3422 1111 0010 1313 9992
tytułem – zaliczka na kurs Modecor (data kursu)
O udziale w kursie decyduje kolejność zgłoszeń
SERDECZNIE ZAPRASZAMY
GLOBAL SP. Z O.O. oraz MODECOR