TWORZENIE BUCIKÓW Z MASY CUKROWEJ



Szkolenie odbędzie się 31 stycznia 2017r. (wtorek)

w siedzibie naszej firmy
Global sp. z o.o.
91-088 Łódź
ul. Długosza 55
w godzinach 8.00 – 14.00

w międzyczasie przerwa na obiad


Plan szkolenia:

  1. Omówienie rodzaju mas cukrowych do tworzenia dekoracji przestrzennych

    2. Przedstawienie wykrojników, wzorów oraz narzędzi do tworzenia butów

    3. Samodzielne przygotowanie masy do kreowania jadalnych koronek

    4. Tworzenie bucików dziecięcych, damskich szpilek i butów męskich


    5. Stworzone przez siebie dekoracje uczestnicy zabierają ze sobą


    Każdy uczestnik otrzyma w prezencie wykrojnik do bucików dziecięcych z misiem, zasponsorowany przez Miniowe Formy 3D


Koszt szkolenia to 350 zł. brutto
Najpóźniej do dnia 24.01.17 należy dokonać wpłaty i zadeklarować telefonicznie lub mailowo chęć uczestnictwa w kursie.

Wszelkie pytania prosimy kierować pod numer telefonu 606 569 029
lub na adres mailowy biuro@fabrykacukiernika.pl



Dane do wpłaty:

Numer rachunku: PKO SA 40 1240 3422 1111 0010 1313 9992

Nazwa odbiorcy: Global Sp. z o.o.

Adres odbiorcy: ul. Długosza 55, 91-088 Łódź

Tytułem przelewu: Szkolenie 31.01.17


Ilość miejsc jest ograniczona



ZAPRASZAMY

  • Modecor
  • Schneider
  • Braun
  • Rose Decor
  • Master Martini
  • Wilton
  • Prospona
  • Fackelmann
  • Food Colours
  • Tescoma
  • Dekorpol
  • Alfatec
  • Bakels
  • P&J
  • CMP Paris
  • Mason Cash
  • Dekoback
  • Miniowe Formy 3D
  • Szablony Kulinarne
  • Scrap Cooking
  • Ibili
W tej chwili brak produktu
Ładowanie...

Ważne: strona wykorzystuje pliki cookies. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies, oznacza że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszejPolityka cookies

Zamknij
Instagram
Facebook