Do dekoracji tortu użyto:

31208 forma do koronek Orlando 4 minuty

31201 forma do koronek Londra 4 minuty

24127 pasta do koronek 4 minuty

28465 I para młoda bez twarzy złota

Do dekoracji tortu użyto:

70666 taśma dekoracyjna cukrowa Disney różowa

11107 B dekoracja cukrowa, kokardka różowa

11108 dekoracja cukrowa listki

70676 krążek waflowy Myszka Minnie

 

Do dekoracji tortu użyto:

70547 zestaw do dekoracji Cars

24033 J taśma dekoracyjna ecru

 

Do dekoracji tortu użyto:

81587 folia do czekolady świnki

 

 

Do dekoracji tortu użyto:

24781 barwnik efekt śniegu spray różowy

24780 barwnik efekt śniegu spray biały

 

               

Do dekoracji tortu użyto:

24400 lakier nabłyszczający do czekolady

24355 J taśma dekoracyjna transparenta złota

Tort wykonany jest z masy plastycznej pettinice white, pettince czerwonej oraz pettinice białej. Do wykrojenia serduszek proponujemy wykrojniki 417-434

Do dekoracji tortu proponujemy masę plastyczną pettinice white, barwnik w żelu fioletowy 610-318, wykrojniki plastikowe z tłoczkem serduszka 30280, wykrojniki kwiatki 417-435 lub 30256, perełki białe 03-2040 oraz figurki ślubne

 

Tort udekorowany jest koronką do użycia której proponujemy formy silikonowej TMD01 oraz mixu cukrowego E3480/500 lub formy silikonowej 31203 oraz pasty cukrowej do koronek 24127. Do zrobienia perełek użyto formy silikonowej 30334. Propozycja figurki ślubnej 28465 G lub 28461. Do zabarwienia masy na zielono proponujemy barwnika w proszku zieleń pistacjowa WSP049

 

Tort powleczony jest białą masą np. 710-2180 z dodatkiem srebrnego barwnika w proszku WSP100, do wykrojenia kwiatków proponujemy wykrojniki 30315 lub 2304-116, propozycja perełek 60229 A. Wisienką na torcie może być jedna z szerokiej gamy dekoracji ślubnych np. obrączki 600150

Tort powleczony jest masą pettinice różową, serca wykrojone są z masy pettinice białej wykrojnikami 2304-115 lub 199511, perełki zrobione są przy użyciu formy silikonowej 30334

Tort powleczony jest masą czekoladową białą Pastry Modeling White zabarwioną różowym barwnikiem w żelu 610-312, dekoracja serce oraz perełki wykonane są z masy czekoladowej ciemnej Pastry Modeling Dark

Tort powleczony jest masą plastyczną pettinice white zabarwioną barwnikiem w żelu błękit nieba 610-321. Róże można wykonać z masy czekoladowej białej zabarwionej białym barwnikiem w proszku do czekolady WSP230

Do wykonania tortu potrzebna jest masa plastyczna biała do obłożenia tortu np. 25428; masa do robienia figurek i dekoracji np. 25408; podkład pod tort np. 30347; wykrojnik domek np. 30824; wykrojniki kwiatki np. 30256 oraz barwniki np. żelowe firmy Modecor

Tort obłożono masą plastyczną np. 25428; do wyciaskania wzorów strukturalnych użyto form: 30780, 30709, 30702

  • Modecor
  • Schneider
  • Braun
  • Rose Decor
  • Master Martini
  • Wilton
  • Prospona
  • Fackelmann
  • Food Colours
  • Tescoma
  • Dekorpol
  • Alfatec
  • Bakels
  • P&J
  • CMP Paris
  • Mason Cash
  • Dekoback
  • Miniowe Formy 3D
  • Szablony Kulinarne
  • Scrap Cooking
  • Ibili
W tej chwili brak produktu
Ładowanie...

Ważne: strona wykorzystuje pliki cookies. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies, oznacza że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszejPolityka cookies

Zamknij
Instagram
Facebook