Warsztaty odbędą się 4 listopada (środa) w siedzibie naszej firmy Global w Łodzi w godzinach 9.00 - 14.00
Warunkiem uczestnictwa jest po odbyciu warsztatów, zakup 40kg surowców firmy Master Martini, które będą stosowane podczas zajęć z piernikami.
Surowce:
1. Centramerica - polewy czekoladowe, naturalne w dyskach 1kg/10kg
http://www.fabrykacukiernika.pl/Szukaj.aspx?query=centr
2. Caravella - posypki czekoladowe, naturalne 2kg
3. Masy cukrowe 1kg/2kg
http://www.fabrykacukiernika.pl/Szukaj.aspx?query=masa+cukrowa+do+powlekan
ia
4. Śmietana roślinna do dekorowania Mona Lisa 1ltr
http://www.fabrykacukiernika.pl/monna-lisa---smietana-roslinna-do-dekorowania-cat-244-id-2373.aspx
Zapisy przyjmujemy pod numerem telefonu 606-569-029
Ilość miejsc jest ograniczona
ZAPRASZAMY