KWIATY I INNE DEKORACJE
MASA CUKROWA
MATERIAŁ: masa cukrowa
ZASTOSOWANIE: kwiaty
OPIS: ręcznie wykonane dekoracje z masy cukrowej
GŁÓWNE SKŁADNIKI: cukier
WARUNKI PRZECHOWYWANIA: należy przechowywać w chłodnych i suchych miejscach
JADALNE: tak
PORADY/OSTRZEŻENIA należy przechowywać w sychym miejscu, unikać nawet pośredniego narażenia na ciepło
MASA CUKROWA /STRETCHED SUGAR/
|
NA BITEJ ŚMIETANIE
|
KREMIE
|
|
TEMP.OTOCZENIA +20/ + |
3 GODZ.
|
3 GODZ.
|
MAX. CZAS
|
LADA +4/+ |
6 GODZ.
|
6 GODZ.
|
|
CHŁODZACA SZAFA WYSTAWOWA -16/- |
12 GODZ.
|
12 GODZ.
|
|
GŁĘBOKIE MROZENIE
|
24 GODZ.
|
24 GODZ.
|
|
MROŻENIE SZOKOWE
|
24 GODZ.
|
24 GODZ.
|
|
|
ŻELATYNIE
|
CZEKOLADZIE
|
|
TEMP.OTOCZENIA +20/ + |
3 GODZ.
|
3 GODZ.
|
MAX. CZAS
|
LADA +4/+ |
4 GODZ.
|
24 GODZ.
|
|
CHŁODZACA SZAFA WYSTAWOWA -16/- |
12 GODZ.
|
12 GODZ.
|
|
GŁĘBOKIE MROZENIE
|
24 GODZ.
|
24 GODZ.
|
|
MROŻENIE SZOKOWE
|
24 GODZ.
|
-
|
|
|
SEMIFREDDO
|
|
TEMP.OTOCZENIA +20/ + |
3 GODZ.
|
MAX. CZAS
|
LADA +4/+ |
3 GODZ..
|
|
CHŁODZACA SZAFA WYSTAWOWA -16/- |
12 GODZ.
|
|
GŁĘBOKIE MROZENIE
|
12 GODZ.
|
|
MROŻENIE SZOKOWE
|
-
|
|