KWIATY I INNE DEKORACJE
CUKIER SMAKOWY
MATERIAŁ: cukier smakowy
ZASTOSOWANIE: kwiaty
OPIS: smakowe kwiaty cukrowe
GŁÓWNE SKŁADNIKI: cukier, mąka ziemniaczana i
guma arabska
WARUNKI PRZECHOWYWANIA: należy przechowywać w chłodnych i suchych miejscach
JADALNE: NIE
Ostrzeżenie: dotyczy tylko produktów
zawierających części plastikowe.
|
NA BITEJ ŚMIETANIE
|
KREMIE
|
|
TEMP.OTOCZENIA +20/ + |
4 GODZ.
|
4 GODZ.
|
MAX. CZAS
|
LADA +4/+ |
6 GODZ.
|
8 GODZ.
|
|
CHŁODZACA SZAFA WYSTAWOWA -16/- |
12 GODZ.
|
12 GODZ.
|
|
GŁĘBOKIE MROZENIE
|
24 GODZ.
|
24 GODZ.
|
|
MROŻENIE SZOKOWE
|
48 GODZ.
|
48 GODZ.
|
|
|
ŻELATYNIE
|
CZEKOLADZIE
|
|
TEMP.OTOCZENIA +20/ + |
4 GODZ.
|
BEZ OGRANICZEŃ CZASOWYCH
|
MAX. CZAS
|
LADA +4/+ |
16 GODZ.
|
BEZ OGRANICZEŃ CZASOWYCH
|
|
CHŁODZACA SZAFA WYSTAWOWA -16/- |
18 GODZ.
|
8 GODZ.
|
|
GŁĘBOKIE MROZENIE
|
24 GODZ.
|
24 GODZ.
|
|
MROŻENIE SZOKOWE
|
24 GODZ.
|
-
|
|
|
SEMIFREDDO
|
|
TEMP.OTOCZENIA +20/ + |
6 GODZ.
|
MAX. CZAS
|
LADA +4/+ |
12 GODZ.
|
|
CHŁODZACA SZAFA WYSTAWOWA -16/- |
12 GODZ.
|
|
GŁĘBOKIE MROZENIE
|
24 GODZ.
|
|
MROŻENIE SZOKOWE
|
48 GODZ.
|
|