Do dekoracji tortu użyto:
31208 forma do koronek Orlando 4 minuty
31201 forma do koronek Londra 4 minuty
24127 pasta do koronek 4 minuty
28465 I para młoda bez twarzy złota
Do dekoracji tortu użyto:
70666 taśma dekoracyjna cukrowa Disney różowa
11107 B dekoracja cukrowa, kokardka różowa
11108 dekoracja cukrowa listki
70676 krążek waflowy Myszka Minnie
Do dekoracji tortu użyto:
70547 zestaw do dekoracji Cars
24033 J taśma dekoracyjna ecru
Do dekoracji tortu użyto:
81587 folia do czekolady świnki
Do dekoracji tortu użyto:
24781 barwnik efekt śniegu spray różowy
24780 barwnik efekt śniegu spray biały
Do dekoracji tortu użyto:
24400 lakier nabłyszczający do czekolady
24355 J taśma dekoracyjna transparenta złota
Tort wykonany jest z masy plastycznej pettinice white, pettince czerwonej oraz pettinice białej. Do wykrojenia serduszek proponujemy wykrojniki 417-434
Do dekoracji tortu proponujemy masę plastyczną pettinice white, barwnik w żelu fioletowy 610-318, wykrojniki plastikowe z tłoczkem serduszka 30280, wykrojniki kwiatki 417-435 lub 30256, perełki białe 03-2040 oraz figurki ślubne
Tort udekorowany jest koronką do użycia której proponujemy formy silikonowej TMD01 oraz mixu cukrowego E3480/500 lub formy silikonowej 31203 oraz pasty cukrowej do koronek 24127. Do zrobienia perełek użyto formy silikonowej 30334. Propozycja figurki ślubnej 28465 G lub 28461. Do zabarwienia masy na zielono proponujemy barwnika w proszku zieleń pistacjowa WSP049
Tort powleczony jest białą masą np. 710-2180 z dodatkiem srebrnego barwnika w proszku WSP100, do wykrojenia kwiatków proponujemy wykrojniki 30315 lub 2304-116, propozycja perełek 60229 A. Wisienką na torcie może być jedna z szerokiej gamy dekoracji ślubnych np. obrączki 600150
Tort powleczony jest masą pettinice różową, serca wykrojone są z masy pettinice białej wykrojnikami 2304-115 lub 199511, perełki zrobione są przy użyciu formy silikonowej 30334
Tort powleczony jest masą czekoladową białą Pastry Modeling White zabarwioną różowym barwnikiem w żelu 610-312, dekoracja serce oraz perełki wykonane są z masy czekoladowej ciemnej Pastry Modeling Dark
Tort powleczony jest masą plastyczną pettinice white zabarwioną barwnikiem w żelu błękit nieba 610-321. Róże można wykonać z masy czekoladowej białej zabarwionej białym barwnikiem w proszku do czekolady WSP230
Do wykonania tortu potrzebna jest masa plastyczna biała do obłożenia tortu np. 25428; masa do robienia figurek i dekoracji np. 25408; podkład pod tort np. 30347; wykrojnik domek np. 30824; wykrojniki kwiatki np. 30256 oraz barwniki np. żelowe firmy Modecor
Tort obłożono masą plastyczną np. 25428; do wyciaskania wzorów strukturalnych użyto form: 30780, 30709, 30702