Efekt śniegu (zamszu) na bazie masła kakaowego.
Stosowany do dekoracji powłok tortów, tortów lodowych, deserów mrożonych, lodów, musów, kremu maślanego, śmietany, mas cukrowych, czekolady.
Pojemność 250ml.
Dwie godziny przed użyciem, pojemnik ze sprayem powinien być przechowywany w temperaturze pokojowej (około 20-250).
Przed użyciem wstrząsnąć.
Nanosić na mocno schłodzone powierzchnie. Powierzchnię wyrobu należy spryskiwać z odległości około 20 cm.
Przed spożyciem należy odczekać 5 min. aby uzyskać trwałość koloru barwionej powierzchni.
Skład: gaz nośny E943a, E944, E943b, masło kakaowe, biała czekolada, olej roślinny, emulgator, lecytyna sojowa E322, barwnik E141, E133, przzeciwutleniacz: ekstrakt rozmarynu E392.
Maksymalne dozowanie barwnika 260g na kg produktu