Pasta Variegato czekoladowa Monella Fondente 3 kg
Opis produktu
Dozowanie: 100g na litr mieszanki bazowej (produkt należy wymieszać przed użyciem)
Zastosowanie: pasty do przekładania lodów, dekoracji
tortów i innych deserów. Apetyczne, kolorowe i bogate w kawałki owoców,
biszkoptów, orzeszków itp. Nadają lodom atrakcyjny wygląd i chrupiącą
strukturę.
Opakowanie: 3kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Wartość odżywcza:
- wartość energetyczna: 561 kcal/2347 kJ
- tłuszcz: 38,00g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,40g
- węglowodany: 50,00g
- w tym cukry: 46,00g
- białko: 2,50g
- sól: 0,12g