Wałek cukierniczy do ciasta masy tortu nierdzewny.
Czy posiadasz w kuchni wałek?
Czy próbowałaś użyć do rozwałkowywania ciasta taki wałek?
Polecam rewelacyjny wałek cukierniczy bardzo dobrze wykonany w nowoczesnym stylu
Powierzchnia robocza jest wykonana ze stali nierdzewnej do której nie przywiera ciasto.
Rączki wykonane z specjalnie wyselekcjonowanego drewna.
Bardzo dobrze wyważony i wygodny w użyciu.
Przeznaczony do masy cukrowej, marcepanu, lukru oraz ciasta.
Jego kształt ułatwia sprawne rozwałkowanie ciasta.
Wykonanie:
- materiał: stal nierdzewna + drewno
- Produkt nie chłonie zapachów, nie nasiąka płynami.
- Łatwy w czyszczeniu i użytkowaniu.
- Wykonany z materiałów bezpiecznych dla zdrowia i neutralnych dla żywności
- Certyfikat zgodności z wymaganiami UE dotyczącymi kontaktu z żywnością
Wymiary:
- długość całkowita: 38cm
- część robocza 20cm
- średnica: 5 cm