Kurs Dekorowanie kremem maślanym 12.06.18 500,00 zł
Kurs Dekorowanie kremem maślanym 12.06.18
  Kurs dekorowanie ciast, tortów i babeczek kremem maślanym  Wilton 12 czerwiec 2018 (wtorek) Szkolenie poprowadzi certyfikowany instruktor marki Wilton. Podczas kursu nauczysz się: - przygotować krem, barwić na dowolne kolory i dobierać odpowiednią konsystencję - napełniać i używać rękawy cukiernicze (zarówno z adapterem jak i bez) - rozpoznawać rodzaje tylek i ich zastosowania - podstawowych technik dekoracji: gwiazdka, rozetka, fala, pętelka, duża rozetka, świderek - napełniać, obkładać kremem i dekorować babeczki - jak upiec ciasto idealne do przygotowania tortu i jak uniknąć najczęściej popełnianych błędów - przekrawać, poziomować i obkładać kremem ciasto i wygładzać jego strukturę - wykonywać z kremu: kropki, linie, proste dekoracyjne obrzeża (obwódka, zygzak, prosta falbanka, muszelka, koralik), litery (drukowane i pisane) oraz inne kształty (liście, trawa) - wykonywać sześć różnych kwiatów z kremu: kwiatek gwiazdka, zakręcony kwiatek, stokrotka, słonecznik, cynia, róża wstążkowa - przenosić rysunek na powierzchnię ciasta - i dużo więcej!Podczas kursu dostajesz od nas pudełko startowe, które zawiera: -12 tylek: bismarck 230, Drop Flower 2D, gwiazdka 1M, 18, 21 , specjalistyczna 233, do płatków 104, okrągła 1, 3, 12, do liści 352 - 4 przejściówki (couplery) - 12 jednorazowych worków cukierniczych - 15 pergaminowych trójkątów o długości 30,4 cm - wygiętą szpatułkę do dekoracji o długości 22,8 cm - pędzelek dekoracyjny - gwóźdź do kwiatów - 12 naklejek do róży - tabliczkę do ćwiczeń z wzorami - podpórkę do tabliczki do ćwiczeń    Zapewniamy produkty marki Wilton niezbędne podczas ćwiczeń, czyli gotowe kremy do dekoracji, barwniki, Piping Gel oraz dodatkowe rękawy jednorazowe (wg potrzeby).Do dyspozycji uczestników przygotowaliśmy też: babeczki do dekoracji, ciasto o średnicy 20,3 cm, nadzienie do ciasta oraz kruche ciasteczka do dekoracji.Każde stanowisko jest w pełni przygotowane i wyposażone m. inn. w:- talerz obrotowy- Cake Lifter- szpatuły do dekoracji- zatyczki do tylek- zaciski do rękawów Szkolenie odbędzie się w siedzibie naszej firmy Global sp. z o.o. w Łodzi, Długosza 55 Czas trwania 8 godzin8.00 - 16.00 w przerwie zapraszamy na lunch Zapewniamy wszystkie potrzebne narzędzia i materiały podczas pracy Uczestnik otrzymuje certyfikat ukończenia kursu oraz fartuszek cukierniczy Cena 500 zł (brutto) Pytania i zapisy prosimy kierować podnumer telefonu 606 569 029lub na e-maila biuro@fabrykacukiernika.plDane do wpłaty:Numer rachunku: PKO SA 40 1240 3422 1111 0010 1313 9992Nazwa odbiorcy: Global Sp. z o.o.Adres odbiorcy: ul. Długosza 55, 91-088 ŁódźTytułem przelewu: Kurs Dekorowanie kremem maślanym - Wilton Kursy prowadzone są w grupach minimum 6 osobowych. Zastrzegamy sobie możliwość odwołania kursu w przypadku zgłoszenia się mniejszej ilości kandydatów. W takim wypadku zwracamy cały koszt kursu. Serdecznie ZAPRASZAMY  
Do koszyka
 
  • Modecor
  • Schneider
  • Braun
  • Rose Decor
  • Master Martini
  • Wilton
  • Prospona
  • Fackelmann
  • Food Colours
  • Tescoma
  • Dekorpol
  • Alfatec
  • Bakels
  • P&J
  • CMP Paris
  • Mason Cash
  • Dekoback
  • Miniowe Formy 3D
  • Szablony Kulinarne
  • Scrap Cooking
  • Ibili
  • Batavia
  • Kandy
  • Fabrykacukiernika.pl
W tej chwili brak produktu
Ładowanie...

Ważne: strona wykorzystuje pliki cookies. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies, oznacza że będą one zamieszczone w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszejPolityka cookies

Zamknij
Instagram
Facebook