Pyszna mieszanka chrupkich płatków kukurydzianych pokrytych białą i mleczną czekoladą. Idealne posypki do tortów, ciast, deserów czy lodów.
Składniki: cukier; kukurydza; tłuszcz kakaowy; mleko pełne w proszku; masa kakaowa; słodowana mąka pszenna; mąka pszenna; ryż; kakao w proszku; laktoza; syrop glukozowy; ekstrakt białego słodu; emulgator; olej roślinny; substancja spulchniająca; aromat; substancja zagęszczająca; skrobia modyfikowana; regulator kwasowości. Przechowywać w temperaturze 16-18oC.
Komponenty z ekstrudowanych zbóż
Polewa czekoladowa (25%)
Kształt: płatek (od 5 do 6 mm)
Stabilne i chrupiące w białej masie
Możliwość łączenia z owocami lub komponentami z ciepłymi nutami
Zastosowania:
Produkty mleczne:
Jogurty (deserowe/pitne)
Twarogi i sery świeże
Lody
Zalety stosowania:
Dodatek bezpośrednio do masy jogurtowej
Chrupiące wnętrze oblane czekoladą
Pozostają chrupiące i stabilne
Wyjątkowa struktura
Przyjemność smaku i ładny wygląd