Efekt śniegu na bazie oleju palmowego
Stosowany do dekoracji tortów, tortów lodowych, deserów mrożonych, lodów i musów.
Pojemność 250ml.
Produkt nanoś na dobrze schłodzone powierzchnie z odległości ok. 25-35 cm pod wyciągiem lub odpowiednią osłoną. Zamsz można nakładać warstwami. Przed nałożeniem kolejnej warstwy pozostawić do wyschnięcia.
Tort lub dekorację należy niezwłocznie wstawić do lodówki.
Po zakończeniu pracy z produktem odwrócić pojemnik do góry dnem i rozpylić w celu oczyszczenia dyszy.
Wskazówka: W przypadku niedrożności dyszy umieścić pojemnik do góry dnem w wodzie o temperaturze do 40oC
Skład:
gaz nośny E943a, E944, E943b, tłuszcz roślinny (palmowy), emulgator, lecytyna sojowa E322, barwniki E170, E120,
Maksymalne użycie barwnika 33g na kg produktu















