„Zamsz w sprayu fuksja” tworzy powłokę zamszową na powierzchniach ciast, tortów, deserów i lodów. Może być aplikowany na zamrożone powierzchnie musów śmietanowych, kremów, masy cukrowej, marcepanu i czekolady.
Wskazówka: Zamsz w sprayu nie wymaga podgrzewania.
Sposób użycia:
– wstrząsnąć energicznie przed użyciem przez około 20 sekund
– rozpylić na powierzchnię z odległości około 20-30 cm i pozostawić do wyschnięcia
– nanosić na zamrożone (-10˚°C) powierzchnie
Zastosowanie:do pokrycia kolorową powłoką zamszową tortów, ciast i bankietówek bazujących na musach śmietanowych i kremach,
do stworzenia kolorowej powłoki zamszowej na tortach pokrytych masą cukrową, marcepanem lub czekoladą plastyczną,
do uzyskania efektu zamszu na elementach czekoladowych (figury, dekoracje, tabliczki, praliny),
do uzyskania efektu zamszu na elementach z marcepana, masy cukrowej, czekolady plastycznej (kwiaty, figurki).
UWAGA! Zamsz w sprayu nie wymaga podgrzewania!
Opakowanie 250ml









